Timpul trece, tehnologia creste!

S-au lansat atatea dIMG-20121010-00400evice-uri noi de la ultimul post incat nu le pot cuprinde pe degetele de la cinci maini.

Au aparut: Samsung GS3 Mini, Acer S500, iPAD Mini, iPad 4, Nexus 4, Nexus 10, Lumia 920, MS Surface si Sony Xperia Z, pe scurt. Foarte scurt. + Blackberry, sa nu uitam de noile Blackberry-uri.

Samsung Galaxy S3 Mini se dorea o versiune a fratelui mai mare, S3 dar cu ecran mai mic? Ce a iesit? Un ecran mai mic, de proasta calitate (mai slab decat un SGS2) si hardware care ar nu ar fi starnit invidia altor producatori nici acum doi ani.  Totusi dispune de conectivitate foarte buna si suportul celor de la Samsung pentru viitoare update-uri dar cu un pret, un pret maricel pentru un astfel de telefon.

iPad Mini e exact cum ne asteptam, mai compact dar pastrand calitatea Apple. Singura diferenta este pretul in comparatie cu Nexus 7 sau Kindle Fire. Scurta experienta cu acest model mi-a lasat un gust dulce-acrisor de “se putea mai mult”. Mai mult pe partea specificatiilor.

iPad 4 bun pentru cei care se hotarasc acum la o astfel de tableta. Mai ales varianta de 128 GB. Rau pentru cei care si-au cumparat un iPad 3 cu doar 6 luni inainte.

Acer S500. Erou in Romania dar cu probleme. Erou pentru ca la 200 euro nu gasesti un telefon la fel de bun in Romania decat de la 400 euro. Problema? 2 luni de productie cu un ecran defectuos. Rau este ca la controlul calitatii nu au observat pixelii care usor, usor incep “sa se strice” Vestea buna? In decembrie 2012 s-au dat seama si ecranele sunt ok. Sunt chiar foarte bune, 4,3 inch IPS HD e combinatie foarte buna.

Vestea rea? Orange, operatorul de la care majoritatea (90%) au fost cumparate nu a raspuns bine mai multor cereri de schimbare a ecranului, multi utilizatori primind un telefon de la alt client care il trimisese in service inainte cu aceasi sau alta problema.

Si ma refer mai mult la Acer S500 pentru ca am ocazia sa il vad zilnic acasa.  Restul vor urma.

Advertisements

Lasa un reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s